Uw adviseur zonder provisie, zonder financieel belang

Nieuws

 nieuws nieuws nieuws

Dat de media graag van elk beetje publiciteit gebruik maakt wisten we al, het maakt
hen niet uit of iets waar is of niet en of het ook correct is onderzocht, als het maar op de
een of andere manier MEER oplage oplevert zal men het niet laten; correcties doet men
niet aan en alles wordt gewoon over een kam geschoren.

Nieuws over Banksparenlees nieuws

 

Top Verhalen

Uit de Telegraaf van 27 oktober 2007
De ontevredenheid bij consumenten

 

Maar hoe denkt de Telegraaf-lezer over de hypotheekadviseur? Dat is belangrijk om te weten omdat u zo hun bezwaren kunt bevestigen of ontkrachten. Maar ook om te weten met welke twijfels of argwaan ze met u om de tafel gaan zitten. Wij hebben de reacties op het Telegraafartikel van afgelopen zaterdag voor u gekopieerd.

Mijn vader is al 35 jaar dood en zei vroeger al: "de grootste boeven zijn banken, advocaten en notarissen". Er is nog steeds niks verandert. Sterker, ik denk dat het erger is geworden. Alles wat met het grote geld heeft te maken heeft wel een luchtje.
Joop, Ehv za 27/10, 07:38

Waarom verbaasd me dit niet, een adviseur krijgt per slot van rekening toch een bonus per afgesloten verzekering dus hoe meer je verkoopt hoe hoger de bonus, alleen jammer voor al die klanten die te weinig terugzien/te veel moeten betalen voor hun verzekering.
marcel, rotterdam za 27/10, 08:04

Ik heb zelf als adviseur gewerkt. Ik kan er een boek over schrijven wat ik ben tegengekomen. De vreemdste beleggingsconstructies ben ik tegengekomen. Vooral de bank die pas de ABN/AMRO heeft overgenomen kan er wat van samen met die AZ voorzitter. Maar vlak de klant ook niet uit. Als ik met een offerte kwam met een maandlast van 750 euro zonder risico en een 'collega' met een maandlast van 680,00 euro met hoog risico zonder garantie van het eindbedrag kiest hij in 9 van de 10 voor mijn collega.
Peter, Rotterdam za 27/10, 08:45

Nou daar zijn wij ook al achter gekomen... De Fortis is wat ons betreft de meest waardeloze Hypotheekverstrekker. Traag, slecht werk, klopt niets van en een klantvriendelijkheid en service van lik mn vestje. O ja op voorhand kan alles en zijn ze vriendelijk. Pas als je de hypotheek getekend hebt komt hun ware aard naar boven.... NOOIT zaken doen met Fortis, waardeloos
DJ, Breukelen za 27/10, 09:12

Bron: De Telegraaf

U heeft het inmiddels al begrepen, het is een niet prettig om zo iemand in de arm te nemen die je belangen moet behartigen, let op we bedoelen dus niet alleen adviseurs die voor een ´tussenpersoon´ werken ook de adviseurs bij banken en verzekeraars worden hier bedoeld, en voor wat betreft de krant die dit publiceerde, die zal het worst wezen als het maar meer oplage oplevert, net als de andere media: televisie, radio, internet etc. meer kijkers/lezers is meer reclame inkomsten, en de consument gelooft het graag en makkelijk, veel consumenten denken dat als het gedrukt staat dat het dan ook 'echt waar' is................we willen het graag geloven blijkbaar.