Uw adviseur zonder provisie, zonder financieel belang

Verzekeringen

Wat voor verzekeringen?
Auto                                            Reis                                       Overlijdensrisico
Woonhuis                                   Inboedel                                Nabestaanden
Aansprakelijkheid                     Recht                                     Arbeidsongeschiktheid
Ongevallen                                 Uitvaart                                 Werkloosheid 

OVERTUIG UZELF HOE VOORDELIG HET IS, MAAK EEN BEREKENING!

Nog goedkoper kan niet meer en toch uitstekend verzekerd met uitstekende voorwaarden.

Sommige aanbieders bieden lage premies, maar dit gaat vaak ten koste van de voorwaarden, dit is jammer, dit betekent dat u slechter verzekerd bent en de benodigde dekkingen niet heeft, conclusie is dat u niet veel betaalt, maar ook bijna nergens voor verzekerd bent

Alles wordt duurder, maar wij besparen u geld

doordat wij afzien van provisie betaalt u zeer lage premies, een zeer complete dekking en hiervoor in de plaats ontvangen wij een kleine vergoeding per maand, en u bespaart nog steeds heel veel geld en u heeft een eerlijke gesprekspartner.

Waar zit het voordeel?

U was vroeger verzekerd voor premie inclusief provisie, deze provisie is/was voor schade-afhandeling, meestal heeft u geen schade maar betaat u toch de volledige provisie, wij draaien het om: u betaalt een vast laag bedrag per maand, en pas wanneer u schade heeft betaalt u voor het geleverde werk!

Naast deze voordelen

heeft u een adviseur die geen financieel belang heeft om u producten te verkopen waarover u twijfelt of u ze wel echt nodig heeft, en of u er nou beter van wordt of de bemiddelaar, dus een eerlijke adviseur die met u meedenkt, en in uw belang.

Ons concept

biedt u meer voordeel wanneer u alle of meerdere verzekeringen via ons verzekert, want hoe meer verzekeringen via ons, hoe meer u bespaart.

Leden hebben vele voordelen

als lid heeft u recht op advies tegen een vast tarief, waarbij u wederom eerlijk advies krijgt zonder dat u wantrouwig hoeft te zijn dat iemand u iets probeert te verkopen of angst aan te praten.

Hoe nu verder?

Maak en berekening en verras uzelf, vul alle gevraagde gegevens in en klik op aanvragen, wij ontvangen uw gegevens; hierna meldt u zich aan via ons contactformulier, wij nemen contact met u op om een afspraak te maken, u zorgt bij het bezoek van onze adviseur dat u al uw verzekeringspolissen gereed heeft, wij nemen uw lopende contracten in beheer (ook elders lopende contracten zijn door ons in beheer te nemen).