Uw adviseur zonder provisie, zonder financieel belang

Onze werkwijze

Om u een beetje kennis te laten maken hoe wij werken geven wij u onderstaand een beknopt overzicht van onze werkwijze:

Wij beginnen met een intakegesprek bij u thuis of bij ons op kantoor waarbij wij alle belangrijke zaken inventariseren, uiteraard met betrekking tot het gebied waarvan u heeft aangegeven behoefte aan te hebben, deze gegevens worden schriftelijk of elektronisch vastgelegd en heeft u ten allen tijde inzage in.

Wij maken een analyse aan de hand van de stukken welke u ons heeft verstrekt en maken hiermee een overzicht waarbij u een eenvoudig en beknopt overzicht krijgt met een 1 op 1 vergelijking van de huidige situatie en de nieuwe situatie, makkelijker kan het niet.

Wij lichten hierbij toe wat de opties, mogelijkheden of ons advies is en u kunt snel en eenvoudig uw keuze maken (meeste klanten hoeven er zelfs niet over na te denken), u ziet in 1 oogopslag wat uw besparing is!

Op basis van de analyse en vergelijking maken wij een offerte en het aanvraagformulier, nadat u deze getekend heeft zorgen wij voor de verdere afwikkeling en invoer van uw gegevens en de opmaak van de polissen en uiteraard ook voor de opzegging van de oude verzekeringen.